Bloemen maken een afscheid persoonlijk

Wij helpen u graag om het afscheid van uw dierbare tot een bijzondere herinnering te maken.

Er zijn momenten in het leven dat woorden te kort schieten.

Bloemen horen bij allerlei bijzondere momenten in het leven, ook bij overlijden. Bloemen voor een begrafenis/crematie zijn een uiting van liefde voor de overledenen en bieden troost aan de nabestaanden. Het zijn hoopvolle tekens van liefde, medeleven en deelneming.

Bij uw persoonlijke uitvaartbloemist Marcella wordt uw rouwwerk met grote zorgvuldigheid behandeld en besteden wij aandacht aan alle details.

Wij zetten ons volledig in om uw laatste groet in bloemen te vertalen zoals een mooi opgestoken rouwarrangement of een handgebonden rouwboeket. Ook een eenvoudige afscheidsgroet behoort tot één van de vele mogelijkheden.

Bij ons kunt u terecht voor al uw rouwbloemen, rouwstukken, rouwboeketten, grafstukken en rouwarrangementen. Wij komen graag bij u thuis om uw wensen persoonlijk door te spreken op een moment dat voor u uitkomt. Voor elk budget en specifieke wens kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag om het afscheid van uw dierbare tot een bijzondere herinnering te maken.

Wij nemen alle tijd om bij u aan huis een mooie keuze te maken voor het juiste bloemstuk.
Uw persoonlijke uitvaartbloemist Marcella

Bestellen

Rouwwerk kunt u zowel telefonisch als persoonlijk bestellen. Wij komen namelijk graag naar u toe zodat u in uw vertrouwde omgeving u kan laten adviseren.

Bezorgen

De bloemen kunnen op alle gewenste locaties worden bezorgd: thuis, in het rouwcentrum of op de locatie waar de uitvaart plaatsvindt.