Zakelijk abonnement voor bloemen

Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. U zorgt er waarschijnlijk al voor dat deze ruimte altijd netjes en opgeruimd is. De spreekwoordelijke kers op de taart is een mooie verse boeket bloemen hierbij.

Wilt u ook regelmatig een bijzonder boeket op de toonbank, in uw kantoor, in de lobby van uw hotel, restaurant of bij een andere zakelijke gelegenheid? Dan regelen we dit graag voor u. Dit kan al vanaf €13,95 per keer.

Enthousiast geworden?

Kies direct een type boeket bij onze bloem abonnementen of neem contact op via het contactformulier zodat we bij u op de zaak uw wensen kunnen doorspreken.

boeketten en bloemstukken

Wekelijks een vers boeket of bloemstuk bij de receptie, op de vergadertafel, aan de balie of in de lobby van uw hotel? Het kan met een zakelijk bloemenabonnement van Marcella’s bloemen. Elke week iets anders, altijd verrassend en exclusief. Uw bedrijf is uniek en de bloemen dus ook.

Standaard leveren we onze boeketten en bloemstukken in een leenvaas. Zodat u er geen omkijken naar heeft.

Eenmalige opdracht

Ook voor een eenmalige opdracht kunt u bij Marcella’s bloemen terecht. Heeft u bijvoorbeeld een productpresentatie waarbij de pers komt kijken, een receptie met klanten of een gezellig bedrijfsfeest? Wij kleden het graag met bloemen voor u aan! U vertelt ons uw wensen en wij ontzorgen u graag.

Planten in uw bedrijf

Planten op de werkvloer worden steeds belangrijker. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat planten de concentratie en de productie binnen uw bedrijf kunnen verbeteren. Naast een beter werkklimaat zorgen mooie planten ook voor een verfraaiing van de ruimte en dragen ze bij aan een fijne werkomgeving.

Wilt u meer groen op de werkvloer? Wij regelen het voor u. Dit is mogelijk met een onderhoudscontact.

Wat houdt dit in? Wij komen één keer per week de planten water geven en verzorgen. Heeft uzelf groene vingers ? Dan kunt u in overleg ons ook altijd alleen voor “groot onderhoud” klussen inhuren.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek.